Onze ploegen

Bij K.Godsheide V.V. kan iedereen terecht die competitief voetbal wilt spelen. Van 5 tot …

Bij de jeugdploegen kunnen zowel jongens als meisjes samen spelen. De ploegen worden samengesteld op leeftijd maar er wordt zeker ook rekening gehouden met het niveau van je kind. 

In onze 1ste ploeg vind je de beste spelers van onze club. Dit kunnen spelers zijn vanaf 16 jaar.

Hieronder vind je alle info over onze ploegen.

Senioren

Leeftijden:

16 – …

Ploegen:

1ste ploeg
Regio Zuid-West
3 PROV

Reserven A
GEW RES

Reserven B
GEW RES

*Spelers worden geëvalueerd en gegroepeerd naar inzet en niveau.

Leeftijden:

5 -21

Ploegen:

U17 | Gewestelijk U17 

U15 | Gewestelijk U15 

U13 | Gewestelijk U13 

U12 | Gewestelijk U12 

U9 | Gewestelijk U9 

U8 |Gewestelijk U8 

U7 | Gewestelijk U7 

U6

Jeugd

De jeugdcompetitie bestaat er voor 5- tot 21-jarigen. De verschillende leeftijdscategorieën spelen met verschillende regels en op verschillende pleinen, gebaseerd op het ontwikkelingsniveau van het kind. Zo krijgt elk kind de kans om op zijn/haar niveau te voetballen.

Bezoek onze pagina over jeugdvoetbal in Hasselt voor meer info over onze aanpak.

Voor de huidige stand en meer info over de reeks en tegenstanders verwijzen we je graag naar de website van de Koninklijke Belgische Voetbal Bond via onderstaande knoppen.

“Iedereen start en speelt evenveel, Iedereen leert en wint evenveel”.

woorden van onze coaches

Als Coach van de Eerste ploeg mik ik alleen op het beste. Gelukkig ligt de kwaliteit bij Godske hoog en ook de jeugd dien ik in het oog te houden. Elk jaar bied ik meerdere kansen aan de opkomende talenten. Hier en daar versterken we ons met talent van buitenaf. Het is altijd belangrijk dat iedere speler in de groep past, ook na de wedstrijd en buiten het plein.

Sven Hinoul

Zien hoe een spelertje groeit tijdens een seizoen is één van de leukste aspecten van het coachen van de U7. Je ziet de groep ook hechter worden naarmate het seizoen vordert. Wij winnen en verliezen samen. Iedereen krijgt evenveel en dezelfde kansen. Heeft iemand iets meer hulp nodig? Dan helpen we met de gehele ploeg. Steekt er iemand bovenuit? Dan leren we hier allemaal van.

Bart Smeers

de vogelsanck - brasserie hasselt
het pleintje - brasserie
vandersanden
tenkie park
tectum group
kenny mievis

Klaar om te sjotten?

Schrijf je vandaag in!

Voetballen bij de meest authentieke club van Hasselt? Leren van gediplomeerde en passionele coaches? Thuis komen bij een gezellige familie van voetbal liefhebbers?