Voetballen in Hasselt bij de jeugd van Godsheide?

Een wereld van kansen!

Ontdek voetbalpassie bij Godsheide V.V.

Voetbal is niet alleen een sport; het is een levensles, vooral voor opgroeiende kinderen. Bij K. Godsheide V.V. bieden we meer dan alleen trainingen en wedstrijden; we creëren een omgeving waarin jonge voetballers niet alleen hun sportieve vaardigheden ontwikkelen, maar ook belangrijke levenslessen leren.

Jeugd speler van Godsheide V.V. Hasselt in actie op het voetbal plein tijdens een jeugd training

Teamspirit en vriendschap

Als Hasseltse ploeg geloven we sterk in de kracht van teamwork. Onze jeugdteams worden niet alleen gevormd op basis van voetbalvaardigheden, maar ook met aandacht voor het opbouwen van sterke vriendschappen. Jouw kind zal de waarde van samenwerking ontdekken, zowel op als naast het veld.
Kinderen hebben plezier naast het voetbalveld

Ervaren Jeugdcoaching

Onze jeugdcoaches zijn niet alleen ervaren in voetbaltraining; ze zijn gepassioneerd om jonge talenten te helpen groeien. Met een focus op technische vaardigheden, tactisch inzicht en persoonlijke ontwikkeling zorgen we ervoor dat jouw kind de beste begeleiding krijgt op en naast het voetbalveld.

In vertrouwen genieten van voetbal plezier

Bij K. Godsheide V.V. creëren we een omgeving waar iedereen met vertrouwen kan genieten van voetbal. Onze Club-API staat klaar om te helpen en te ondersteunen, omdat we vinden dat we samen verantwoordelijk zijn voor een veilige en positieve sportervaring. Voetbal met respect, plezier, en integriteit – dat is waar K. Godsheide V.V. voor staat! 

De veiligheid en het welzijn van onze leden staat voorop. Onze Aanspreekpersoon Integriteit (Club-API) fungeert als een laagdrempelig aanspreekpunt voor jou, onze andere leden, ouders, trainers, en andere betrokkenen.

Lokale gemeenschap

Bij K. Godsheide V.V. maakt jouw kind deel uit van een hechte lokale gemeenschap.

Onze club brengt gezinnen samen, bevordert sociale betrokkenheid en creëert een positieve omgeving voor iedereen.

Jouw kind zal niet alleen voetballen; het zal deel uitmaken van iets groters.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking!

011 24 23 83
info@godsheidevv.be

Of kom eens langs tijdens een wedstrijd van onze eerste ploeg.

Plattevijverstraat
3500 Hasselt – Godsheide

Klaar om te sjotten bij de jeugd?

Schrijf je vandaag in!

Jeugd voetballen bij de meest authentieke club van Hasselt? Leren van gediplomeerde en passionele coaches? Thuis komen bij een gezellige familie van voetbal liefhebbers?

de vogelsanck - brasserie hasselt
het pleintje - brasserie
vandersanden
tenkie park
tectum group
kenny mievis