Seizoen 2022-2023

Terugblik op het Seizoen 2022-2023: Onze Reis vol Hoogtepunten en Uitdagingen

Voetbal als een ware achtbaanrit

Het voetbalseizoen 2022-2023 was een ware achtbaanrit voor onze club.

We willen graag met jullie terugblikken op de ups en downs die we hebben meegemaakt en deelgenoot maken van onze ervaringen.

Het seizoen begon veelbelovend voor onze eerste ploeg, maar later werden we geconfronteerd met enkele tegenslagen. Daarnaast bracht het doorschuiven van spelers naar de eerste ploeg uitdagingen met zich mee voor ons A reserveteam.

Gelukkig was er ook veel positiviteit te vinden bij onze jeugdploegen, waar alle spelertjes veel hebben geleerd en de sfeer uitstekend was.

Seizoen 2022-2023 Voetbal Hasselt

Onze eerste ploeg begon het seizoen met een knal,

met een reeks overwinningen waar we trots op waren. Het team liet zien dat ze een geduchte tegenstander waren en we zagen veelbelovende tekenen voor de toekomst. Helaas werden we geconfronteerd met enkele moeilijkheden in de tweede helft van het seizoen.

Een onverwachte gebeurtenis schudde het Limburgse voetballandschap op zijn grondvesten: KVK Beringen degradeerde naarvan 3de amateur B naar 1ste Provinciale. Dit had een domino-effect op verschillende reeksen, inclusief die van ons.

Plotseling bevonden we ons in een degradatiestrijd die niemand had zien aankomen. Het was een zware periode voor onze club, maar we bleven veerkrachtig en gaven niet op. Met vastberadenheid en doorzettingsvermogen vochten we tot het einde.

Ondertussen boekte ons reserveteam uitstekende resultaten in het begin van het seizoen.

Met een plaats in de top 3 bewezen ze dat ze een sterk team waren. Naarmate het seizoen vorderde, werden enkele getalenteerde spelers doorgeschoven naar het eerste team, wat natuurlijk een positief teken was voor hun ontwikkeling. Dit bracht echter ook uitdagingen met zich mee voor het reserveteam, dat zich moest aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Desondanks bleven onze spelers hard werken en toonden ze een geweldige teamgeest.

Het echte lichtpunt van het seizoen was te vinden bij onze jeugdploegen.

De spelertjes waren enthousiast en vol passie voor het spel. Ze hebben niet alleen de basisprincipes van het voetbal geleerd, maar ook belangrijke levenslessen zoals teamwork, discipline en doorzettingsvermogen.

We waren verheugd om te zien hoe goed ze het deden en hoe ze groeiden als individuen en als team. Onze jeugdtrainers en begeleiders hebben geweldig werk verricht om een positieve omgeving te creëren waarin onze jonge talenten konden gedijen.

Veerkracht en vastberadenheid

Hoewel het seizoen 2022-2023 ons heeft getest met onverwachte uitdagingen, zijn we trots op de veerkracht en vastberadenheid die we hebben getoond. We hebben geleerd dat tegenslagen slechts tijdelijk zijn en dat we sterker kunnen opstaan.

Nu is het tijd om vooruit te kijken naar de toekomst van K. Godsheide V.V. Met een solide jeugdafdeling en ervaring om op voort te bouwen, zijn we klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en te blijven groeien als club.

Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun gedurende het hele seizoen. Samen zullen we de hoogtepunten vieren en de uitdagingen aangaan die voor ons liggen.

Met sportieve groeten,

K. Godsheide V.V.

de vogelsanck - brasserie hasselt
het pleintje - brasserie
vandersanden
tenkie park
tectum group
kenny mievis